onsdag 16 mars 2011

Just nu vill jag bara lägga mig ner på marken, sparka hårt med alla kroppsdelar och skrika rätt ut av frustration.Varför kan inte allt någon gång bara få flyta, gå lite lätt.?Bilen startar knappt. Glödstiften behöver antagligen bytas. Alla bilintresserade omkring mig som brukar mecka har kollat. Inte en av alla dessa vet hur eller var man byter  glödstiften. Hittat var GLÖDSTIFTEN  sitter på bilen, men då måste man typ plocka ner halva bilen för att komma åt. Kul. Får lämna in bilen. Kostar säkert massor och har jag otur startar inte ens bilen i morgon( Den startade knappt idag, fick ge den ordentligt med gas för att den skulle överväga att starta). .............. Cay har skrapat sönder mattan i transporten. Handtaget på transporten har lossnat, så jag måste öppna dörren med en skiftnyckel. Cays sadelgjord gick sönder när jag skulle spänna gjorden ( ok ett par år på nacken, men vad fääään inte just nu). Så nu har jag tre sadlar men ingen gjord!!! Det blåser och är svin kallt. Cay är dunder pigg och går bajs. Central damsugaren i kåken är skum. Funkar knappt alls. Skitigt ute, vilket resulterar att det är skitigt inne. Och utan damsugare är inte det kul alls. Skitiga hundar, jämt! Sängen är ett grustag. Seriöst jag orkar inte mera. Varför kan jag inte bara fixa allt med ett finger knäpp. Jag har sån lust att bara skita i allt. ORKA!! Känner mig dum som frågar folk omkring mig om hjälp jämt, känner som jag utnyttjar dem. Men just nu känns allt bara kallt, trassligt och allmänt jävligt. Sälja allt och bara sticka.......För gott.

Will you pick me up again?

3 kommentarer:

  1. du får skaffa dig ett intresse som inte handlar om materiella ting.

    SvaraRadera
  2. Som till exempel vad?
    Meditation? Spontanandningsövningar? Allvarligt, vilket intresse kräver inte materiella ting?

    En bil är knappast ett intresse, mer en nödvändighet, eller hur? Trasiga bilar behöver lagas, så är det väl för alla, eller? Jag vet många saker som jag hellre skulle lägga pengar på en trasig bil så jag förstår frustrationen till fullo!

    En häst kräver en del tillbehör, bland annat en transport, speciellt när man bor på landet, återigen samma sak som ovan, går den sönder måste den lagas ...osv...

    Dammsugare, säng och hund finns i de flesta hem i Sverige så jag förstår inte riktigt vad du stör dig på här?

    Måste man tycka att livet är en fest när prylarna havererar för fullt och samtidigt? Nej, det måste man inte faktiskt.

    Sen tycker jag att det är konstigt att du skriver intresse. Har svårt att tro att varken bilen, transporten, dammsugaren eller sängen är Matildas främsta intressen i livet, är väl mer en del av en vardag som ibland inte är helt smidig.

    Funderar i all stillhet på vad du har för intressen som skriver en så urbota korkad kommentar och som dessutom inte vågar skriva ut vem du är.

    Längsta svarskommentaren i EU känner jag. Dags att dra vidare.

    Ha en toppendag Matilda, du är duktig!!!

    SvaraRadera
  3. men om hon varken skulle ha bil, häst eller hund så skulle ju allt flyta på? inget illa menat. kanske är någon annanstans den jobbiga känslan sitter som sedan går ut över vardagliga småproblem. jag är imponerad att du orkar matilda och jag känner dej inte, så det spelar ju ingen roll och jag skriver anna, stina, karin eller anonym.

    SvaraRadera